Bij Inmajo hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten en willen we ervoor zorgen dat u blij bent met uw aankoop. Mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop, dan bieden wij een retourbeleid aan waarmee u het artikel binnen 14 dagen na aankoop kunt retourneren.

Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u het artikel zorgvuldig te verpakken en terug te sturen naar ons adres :

Inmajo
Grumstraat 36
3400 landen

 

Het is belangrijk dat het artikel in de oorspronkelijke staat verkeert en alle originele labels en prijskaartjes nog aanwezig zijn. Dit helpt ons om het geretourneerde artikel zo snel mogelijk te verwerken en uw terugbetaling te verwerken.

Bij ontvangst van het geretourneerde artikel, zullen wij dit zorgvuldig controleren en verwerken. Binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel zullen wij het bedrag van uw bestelling exclusief de verzendkosten terugbetalen.  De kosten voor het versturen naar inmajo is voor rekening van de klant .Wij verzoeken u echter vriendelijk om er rekening mee te houden dat wij de terugbetaling pas kunnen uitvoeren zodra wij het geretourneerde artikel daadwerkelijk in ons bezit hebben.

Houd er rekening mee dat artikelen in de uitverkoop niet geruild of terugbetaald kunnen worden. Wij willen u er ook op wijzen dat eventuele vertragingen bij de verwerking van uw retourzending buiten onze controle liggen en dat wij hiervoor niet aansprakelijk kunnen worden gesteld.

We hopen dat dit retourbeleid u duidelijkheid heeft gegeven en dat u tevreden bent met uw aankoop bij Inmajo. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen.